Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hem ga pobijedila hem nezna on ni raditi sklekove
Znam sigurno vise od tebe ;) koji visis na klixu i ne znas nista drugo . Gdje sam ja napisao da je radio sklekove ? A sta je djevojcica ? Nemoj se provaljivati Bgt ... Ovih sklekova sto je ona radila ja mogu 300 ;)
Ima ona dobru brzinu, realno znate i sami koliko je tesko sklekove radit ovom brzinom
Sklekovi koje je on radio su mnogo , mnogo tezi nego ovi njeni . Ona cak i nije ispravno radila sklekove mada nije vala ni on bas . Ali kao sto rece neko vjerovatno je pustio .. Nece se sa djecom takmiciti
@sr_chavez Znam sigurno vise od tebe ;) koji visis na klixu i sigurno imas jedno 15 kila viska i pivski stomak i ti nasao nesto pametovati. Gdje sam ja napisao da je ispravno radio sklekove ? De sinko pogledaj sta sam napisao .A sta je djevojcica ? Iskarala kevu ? Nemoj se provaljivati Bgt ... Ovih sklekova sto je ona radila ja mogu 300 ;) . Obrazuj se sinko malo
@sr_chavez Covjece Boziji jel ti vidis gdje da sam ja napisao da je ispravno radio ? Vidis da sam odmah u prvom komentaru napisao da nisu ispravni .. Ne znam jel ne znas citati ili sta ... Nisu ispravni ni kod djevojcice ali kako god njegovi neispravni su tezi nego njeni neispravni i malo bolje gledaj sta sam napisao ;)