Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako nece bit jaci od vrsnjaka ima 120kg...
vidim, i hrana mu se dobro prima
mali dobar kad treba spasit jarana iz nevolje privuce metak na sebe. mogo je spasit americku ambasadu juce od jasarevisa pa primit koji metak sta posle dobje kalas pa nemore metak izac nego se zabje u njega a i snajper pored malog jasarevic nebi mogo ostat ranjen a nebi mogo fala bogu ni pucat iz kalasa
@Djecak magnet iz Koprivnice: Pojede l\' se sta?
Volio bi znat more li moj tocak ponjet...
Sad ce vjernici reci : Novi Isus i tako to ( :
eto neka zove one sa discovery-ja... :D
žalosno je to što će i ostati samo atrakcija, možda negdje u cirkusu završi to će mu biti maximum, jer da bi postao kao Torabi treba mu dosta raznih boja.
Ovaj mali je Dodikov nasljednik
Krme je mali fakat!
Ovaj mali je sigurno nastao tako sto je neki Boschnjo žegao neku Koprivničanku ne...
zato jer je debeo
zanimljivo, ako samo zato što je njegova nepismena baba rekla da liječi svi mediji to objaviše kao da je dokazano. Fenomen ljepljenja na tijelo nema veze sa magnetizmom nego sa vlažnom kožom a s obzirom na višak kilaže nije nikakvo čudo da mu je okža vlažna i ljepljiva. Na kraju krajeva u mobitelu nema željeza.
Eto nama novog Tite...pravi metalostrugar:)))
A sada predstavnik metalaca iz Koprivnice
Ovo je zaista vrlo interesantno i neobicno.Nema sumnje da se radi o nekom fenomenu magnetizma....
Dusu dao za deminera.