19. januar je 'Blue Monday'
0
Danas je najdepresivniji dan u godini
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je depresivna citava ova nova godina... pa se ne zalim....
Ja depresivan!? Ja danas usto polozio ispit i ja sam dobar citav dan, ev dosao sa pijancenja :,) a sto lazu ovi naucnici.
istina je ovo,taj dan sam uletio sa autom u samoposlugu,toliko sam bio depresivan....svasta
Danas je prelijep dan! Zar niste neki dan rekli da je bio najdepresivniji??? Svasta! SA-X je fakat dno dna!
ja danas izgubio nevinost...:D
..ovo sto su napisale ikin i adia nidje veze...ja sam imao takoooo depresivan dan, kao nikad u zivotu...takoooo deeepreeesssiivannn dannn u zivotu nisam vidio, niti dozivio, to je bio takooo depressiiavnnn dannn....dannnnnn depresssssivaaaaaannnnnnn...
@ Systemadministrator E neka si mi ga vala spustio ... samo bas ne kontam gdje su ti ljudi sto su pod stresom toliko sretni ili oni sto su depresivni a sretni ... mozda malo \"ucenja\" ne bi bilo na odmet!
Pa ja, danas je Jupiter u kuci od Venere a mali medo se sakrio iza Marsa
Nije 1.4. nego 4.1... Ako se ja koja samo citam ovakve clanke sjecam da ste ovo vec ranije objavili, nije mi jasno kako se vi koji pisete ove gluposti ne sjecate vlastitih bljuvotina koje ste napisali??? Woohoo!!!
sta lazete jeba.la vas opcina vec ste jednom objavili da je najdepresivniji, 01.04 i sad kao opet. haaa????
pa eto, ne radim full time pa mi nije crnjak sto je ponedjeljak.. para imam, dan je suncan.. ah sve je to individualno, meni je danas betona dan:-)
@jes ... feeling blue ,,, ako si depresivan. na tome je
Ma nidje veze....ja bas komentarisem kako je dan prelijep i predivan jer je sunce... Majke mi, ne znaju vise sta ce izmisliti, pa poceli ova sranja... Kladim se da ih je pola danas nazvalo i reklo da ne moze doci na posao jer se \"feeling blue\".. Treba njima malo rata i gladi, pa cu ih onda pitati jesu li depresivni i kako im je... Za ova 21st century sranja fkt nemam zivaca... Ccc...
Zar je tako velika razlika izmedju najstresniji i najdepresivniji?
e jesam potrefio dan za prestanak pusenja u mp3