Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce nasa mladez isto ovako po ulicama i kucama..svaka cast za video...bas je edukativan
A mozda ste trebali napisati kako je ovo pancir 22 vijeka i da ispred svih drugih. Dosad najsavrseniji pancir koji je proizveden u Italiji a ne samo video klipove postaviti ccc novinarcici.
bacaju corke!
Sad znam kako se rijesiti problema sa stolicom hahah
Ovo je baš bezveze, nema drugogo načina da se provjeri pancir, nego mora biti čovjek, nigdje veze.
al ne može bez onoga na ušima! Problem je gore a ne dole!
sta ti ocekujes da se desi? da ga metak kao u kaobojskim filmovima zalijepi za drugi dio saloona
sjooo da mi je nabaviti jedan ovakav, al samo za potkoljenice, bio bi glavni u raji.
hahaha ovo mislite da je istinito?? pa znate koja je brzina metka?? i kad vas tom brzinom udari a vi da se ne pomjerite s mjesta?? pancir moze da zaustavi metak ali i ne inerciju metka.
djaba im pancir kad\' bi ga kod nas upuc\'o u nogu
DEDEMI , STACU JA SAMO MI DAJTE PANCIR I ROKAJTE KOLIKO HOĆETE. DAMU UVIJEK SA SOBOM NOSIM , NIKAD IH KUCI NE OSTAVLJAM.
Ovaj Italijanski pancir je kao što neko reče iznad, za sada najotproniji (za koji mi smrtnici znamo), 6x pouzdaniji od onog kojeg standardno nose americka i kineska vojska.Ali kako god, treba imati mu-da pa stajati dok te neko rešeta sa pola metra :D
mali, da po tebi nisu pisali viceve o muji i sulji? sve sto imas, od gaca na sebi pa do auta, dugujes parama koje se slivaju u neum iz bosne, od tih istih \"peraca cenifa\". kad bi neum bio u hrvatskoj, bio bi selo kao komarna ili duboka. da ti bosanci prestanu dolaziti, vrh bi ti bio uzgajanje musula i yebanje koza.
ima li kakav pancir za noge
@nosonja Ovi dripci su nista, nasi kada rade oni pucaju u glavu. Kao ona dvoica prije neki dan.
buhahahaha, cuj seljacica iz neuma sto se javlja hahahaha pa vi niste imali cenifu dok vam je bosanci nisu napravili 70-i neke dobili struju, vodu i asfalt
Ovo su raja kod nas radila u ratu, iz zezanja. Šta je ovdje senzacionalno u pm.