Kit prodat za 19.000 dolara
0
Čovjek ugrozio i najvećeg sisara na planeti
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autoru ovog teksta toplo preporučujem da promijeni profesiju,najbolje bi mu bilo da tokom zime čisti snijeg,a u toplijem periodu da se \"ufati\" mješalice.
Stvano nije u pitanju kit, i nije u pitanju sisar! U pitanju je kitopsina (whale shark).
Da smo generalno krivi jesmo, kao da je bitno koja je životinja, ako je ugrožena.
Sta, mi smo krivi sto se moronska riba nasukala i ostala bez oksigena? Bravo hipsteri.
Znam, da je već rečeno, ali... ovo je stvarno sramota! Prvo je žaba beskičmenjak, a sada je kitopsina sisar! Dajte barem nađite nekoga ko zna prevesti tekst.
Gdje si sad ljubavi ??? Jesi na ovom članku ??? Hajde da vidim kojom brzinom ovdje pucaš minuse ??? Sakrij brzo komentar tri,četri....sad NOLEEE MAJSTOREEEEEE !!!!
cura i ja plivamo, ko nudisti, bez ičega, uto ona ugleda pod vodom nešto veliko i krene da zaroni, pa kako je zinula da uhvati zrak, ja joj fino kažem, NE K.I.TU U USTA, a ona ništa
Stvarno ne mogu da vjerujem da neko ko sebe zove \'\'novinarom\'\' može objaviti ovaj članak, a da ne provjeri osnovne informacije. Ovo nije kit (sisar), nego kitopsina (riba) najveći morski pas (i najbezopasniji, hrani se planktonom). Znam da se greške događaju, ali ovo je elementarno nepoznavanje osnovnih stvari koje se uče iz biologije u osnovnoj školi.
potreban nam je kijamet, sigurno ce zavrsiti u nekoj kineskoj ili japanskoj corbici, pakistanci ce reci da je haram meso
Ne radi se o kitu nego ajkuli, whale-shark, naj vecoj ajkuli na svijetu. Dakle nije sisar, skrge se jasno vide na fotografiji...
bez svijesti jednako mrtav
ma haj sto nije sisar, ali sto je clanak tendeciozan. ispade da pakistanci love kitove, ma sta da love, istrjebise ih. a u pravu si naravno, nije sisar.
der Spiegel pise da je kit bio vec mrtav. Mislim, sta da rade ljudi s istim, u zaljevu? nisu ga lovili kao japanci, vec je zalutao i preminuo. to sto je neko bio spreman da ga cak plati je super. bolje nego da negdje truhne.
ne kitu uusta