Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne izgleda mi sretan!
Gledaj ga kakav je, a opet zaposlen kao expert u nekoj kompaniji. Kod nas stavis jednu nausnicu i odma\' dikriminacija ko da si crnac u rajhu. Civilizacija je cudo !
Ma owo je previse !
@ss Ne znam šta je gore, to što ti tako nepismen tvrdiš da radiš taj posao ili to što ova deformisana budala to radi...
hahah nez da li ste primijetili ima cak i rogove XD
ŠTO SU MU SE UŠI ONAKO OTEGLE....... NIJE DOBAR.... SAV JE IZDEFORMISAN............ SVAŠTA I ZEMLJA DRŽI.............
sta radi šejtan kada te uzjase, uzas
Ovo je glupost kakvu sve covjek budalastinu nece izmislit. Bog ga stvori normalnog i lijepog (nekog vise nekog manje) a on se ovako glupira.
pisam ga po krstima
Ovaj sav izbusen ima radno mjesto, cak sto vise sigurno ga vecina ljudi na zapadu dozivljava kao COOL osobu, Muslimanka stavi samiju odma je smatraju ne-civilizovanom, sumnjivom, ne-integrisanom, ne-imancipovanom...itd, tesko da ce naci posla da ima i doktorat fizikea a da trazi poso da bude na cistacica..
kakav god da je pametniji je od Jašarevića
Odvratno.
\"278 puta izbušio je genitalni dio svog tijela\" Ovo nikako ne kontam..
Čovjek stavi 453 pirsinga na lice i odmah je nakaza! Bože u kakvom svijetu živimo :))))
i sad ti kažeš nekom \"emancipovanom\" da je ovaj Rolf psiho bolesnik... Taj te \"emancipovani\" posmatra kao da ne pratiš modne trendove, samim tim ti ispade glup, a on pametan... (e beM ti vaki Svijet nakaradan)
ovom covjeku treba pomoci. sa metkom u glavu. skratiti mu muke
Jaro moj da si ti probo muding nebi tebi bilo do pirsinga ;-) www.youtube.com/watch?v=JnSEQx9wkvE