Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta besposlica uradi od insana...
izvini sto se kacim na komentar..od te besposlice na jednom eventu se podjele nagrade u visini od 250.000$,plesaci dobro zarade vani posto je to tamo kao religija,jedan plesac zaradi i do 5000-7000 eura mjesecno,jer vodi radionice,sudi, i takmici se ima sponzore i sl..daleko je to od besposlice,a napravi od tebe covjeka,a poslije i masinu..lijep pozdrav
@wakemeup a mladost ti prodje u vjezbanju i razgibavanju ili sta vec, zaradis te novce, potrosis na provod, ostaris, gdje si bio- nigdje, sta si radio- nista...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjebo sam kicmu Raufe najebo si
ko iz nekadasnjeg crtanog Plasticman
nesto novo, interesantno, neka mu je sa srecom
Ovaj moze sam sebi poduvat :D
Ovako atomachova zena mora sebe zadovoljit... rokom zivota je postala elasticna. Potrebe su potrebe.
U današnje vreme bolje je biti pošteno jeben, nego jebeno pošten. - ovo je ziva istina. Mada, ja sam oboje. :* A da ja njemu izvadim cuclu iz guze, pa da vidite ko je miran... - ovo vec granici sa umbolnoscu koju samo strajt muskarci mogu zapisati. Statisticki gledano, vi ste zainteresirani za bebine guze. I Muhammed je bio... gross. Nemam nista protiv tebe, ali skoci u bunar, ja cu poklopit i zakljucat katancem. :*)
Njega je mama dojila gumom :)
Break Dance je Umjetnost..BBOY4LIFE
http://***/artikal/13731856/real-madrid-2014-15-dres-i-sorc-made-in-thailand/
neveljO ovaj link...
Ma totalno nebitan lik , bitno je da sam nasao jeftino dresove na piku. Reklamiraj sam sebe kad niko nece. http://***/artikal/13731856/real-madrid-2014-15-dres-i-sorc-made-in-thailand/ 60 KM kompleti , hvala i do kuhanja.
fusevi.....
Probaj , pa sudi , haj zdra'o.
Refko ga sigurno sam sebi šipu.
hahahahahahahah
Haha