Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje preseravanje...
Gradjani trebaju pomoc Pitbulla iz Švrakinog !!!
Nas terorišu naši političari već 20 godina pa nam niko ne kaže ako ih vidite, zatvorite ih u dvorištu pa nas pozovite..
Bolje i čivava nego turski kangal
Jel zna neko sta rade ameri sa psima lutalicama koje niko nece?
errocode# hahahahahhahahahahahahahah
@errorcode Nadam se da cete neko kidnapovati i prodati tvoje organe, takodjer to zelim i ovom klikS.again sto zavodi trebe preko portala jadnik pravi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lako je zatvoriti čivavu u dvorište, ali zatvorite sarajevskog kera u dvorište pa će va pojesti i auto u ogradu
Mrs kurvo otac te *** poremeceni
Bolje da ih terorišu čivave, nego recimo rotvajleri... Kad je pas u pitanju, veličina je ipak važna.. Ovi mali jesu brzi i dosadni, ali dobro lete, ako prigusti..
'ali dobro lete' ???? Ee Boze i to je stav jedne cure, nije ni cudo sto se mi neki momci zalimo kakve su danas zenske, svasta..
N_Quit# gdje si ti, nešto mi se čini da te dugo nije bilo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo bi i za precizne lovce bio izazov.
hebene zvjerke od 30 dkg
:D
Paranoični amerikanci samo o terorizmu,makar i životinjskom. I ja bi da dugujem cifru u dolarima koju ne umijem ni izgovoriti,a nemoli napisati.