Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...stradivarijeva violina naspram električne je isto k\'o koh-i-noor naspram bižuterije....
A jesi li ti imao priliku osjetiti ljepotu života? Nisi, i nećeš nikad. Takvi ga uvijek provedu u ništavilu \"težeći višim ciljevima\". Idi na zgradu Avaza i učini nam uslugu...vrati se prečicom ;)
glup si, jesil ti mozda imao priliku svirati na stradivariju? jesil imao priliku svirati na elektricnoj? ne se.ri!!!
glupost, violina k\'o violina...i ova i ona fancy električna isto sviraju let the player play, motherfuckers....ajmo, ožeži lagano.. Dvadeset i neka ti je godina isto toliko mi je tamnica jedna od druge je duso hladnija jer iz svake mi zima izbija
@Uh Nije tako davno bilo moj \"Uh\" kada je švabo otim\'o, krao, vadio zlatne zube sa leševa a sve zbog slijepe mržnje i pohlepe, svega 70 ljeta. Tako da ovo nije ništa novo, sada se otima malo profinjenjim metodama.
Zar svabe znaju biti ovakva bagra?
Zato Bosanci i idu u Njemačku, jer su Švabe lopovčine kao i prosječni Bošnjo.