Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bush je legenda...jebe se bege
Na jednom mjestu George Bush, najbolji predsjednik Amerike svih vremena, i Obama, ubjedljivo najgori. Obojica teski ratni zlocinci, ali George se tu nasao slucajno jer ga je tata poslao da bude predsjednik, dok je Obama u rangu sa Hitlerom. I posto se Hitler "uopće nije bunio, sve je ispalo vrlo simpatično". Toliko je to bilo simpaticno da su se posmatraci upiskili od srece i zadovoljstva. Nezapamcen stepen simpaticnosti.
what to doooo
Bush kao da ima Srpske korijene, covjek ne odgojen i nepristojan a bio na tako jakoj funkciji dok ovdje Obama pokazuje da iako je aktuelni predjsednik da je i dalje skroman covjek i humanista
AmBush
Sve su to raja i međusobni prijatelji.
Obama je samo normalan čovjek,nije Staljin ,Tito,Kim,i.t.d.,i.t.d.
Sreca pa je tito otiso danas bi nam bilo ko u s. koreji!
@Glupan98, tačno sreća da je Tito otišao, pa smo sretni da smo nakon čak 47 godina mira dobili Izetbegoviće, Miloševiće, Arkanovce, Šešeljevce, Bobane , i Juku, Mladića i Karadžića, Orića, Ćelu, Cacu, Žene u crnom, i širom zemlje NUS od kojih se djeca i roditelji vesele, što nas je sve to zajedno toliko usrećilo, dok Sjevernokorejci jadni 63 godine žive bez rata. Yebeš Tita, da je ostao njegov sistem nikad mi rata ne bi vidjeli, bili bi uskraćeni za referendum, ne bi bilo koga da upali svjetlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)