Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se najedem krmetine(krvavca posebno) i bijelog luka, popijem rakije a uz to se i ne kupam i ne perem poslije nužde, možete misliti koliko smrdim... Nije za pofalit, ali takvi smo mi Srbi.
To je i jedina stvar koju današnji \"moderni\" i \"civilizovani\" svijet zna raditi - skidat se. Za to nije potreban IQ veći od 50, a \"uspjeh\" zagarantovan, ako ništa pričat će se o njima.
sta mislite da je princ hary peder bil\' se britanski vojnici pukli u pakanu u znak podrske????????????
...princ ima ljudsko pravo bit\' gologooz...
Naređeno s vrha, da se spasi obraz malog princa.
12.000 članova na FB-u sve govori, a to je ne da ima potporu vecine ljudi u britaniji, nego da se harijeva raja iz vojske skupila, a ostali su slijedili, jer ionako su vezani medjusobno i na FB-u, pa se ukljucile i oficiruse...ma sve izrezirano od kraljevske familije da se opravda hari, a inace nema ni on kraljevska familija popularnost kao nekad u britaniji i sve vise im to sto imaju popularnosti nako lejdi di skandala opada
Da je princ pojeo izmet svi bi krenuli za njih.Zato postoje vladati i ovce.
Sumrak zapadne civilizacije. Doduše Englezi vazda i jesu bili narod sastavljen od 5% vladajuće klase koja je posjedovala osnovne manire i 95% naprimitivnijih seljobera sa one strane Volge. Sad im je i tih 5% poptuno poludilo.
Jel iko skontao da na drugoj slici ima neko dijete izmedju ovih zenturaca?
kako si poslao to izvinjenje, pao si u mojim očima jesu li se već počeli javljati najavljivači kijameta?
nek se princ ugleda na kraljevsku porodicu Izetbegović ...
nisam znao da se samo gejevi skidaju...
šprdnja :D
ma da... nema gayeva u armiji... ma neee
Najruznija i najprljavija nacija su ba.lijanderi koji smrde na loj.