Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha \"Kazalo je Norrie May-Welby\" I like it :)
Meni je dosadilo da budem ljudsko biće, pa bih želio da me priznaju da sam žaba. Ne želim biti ljudsko biće, želim biti žaba.
1990. godine je imao 28 godina. pročitaj opet :)
ako je rodjen 1990 god..kako moze imati onda 28 god?????
koliko si ti neskolovan. obrezivanje kozice nije \'rezenje kite\' . Kozica i hrskavica su dva razlicita pojma. A taj nas Allah , kao prve nepise se sa jedno L...muslimani makar znaju napista Isus, nepisu ga sa dva S, je odredio da to rade muslimani radi higijenskih razloga, da se ne sakupljaju parazici, gljviice ispod glavica i tako siri bolest spolna. To danas rade i Amerikanci katolici radi upravo higijenskh razloga, i masovno svjetom se to pocelo uvodit. Tako da obrezivanje kite nema veze sa Islamom dementni stvoru.
Za tebe i za sve ostale kojima su puna usta \"obrezanih\" kuraca... To sto ti volis da gulis bananu i pusis sa \"rolkom\", zadrzi samo za sebe gubaru neoprane guzice. Obrezao bih ja vas sve za glavu! Da si barem poput onih sto krstove nosaju, oni znaju da je i Isus bio obrezan, ali na samo tvoju zalost, ti si izrod jedan, trebalo da bude govedo, ispalo jos gore.. Da mi te samo na kolac nabit, cvilio bi ti i molio tog kojeg psujes da ti dusu uzme, ako uopste tvoja pasmina zivotinja ima dusu, gnjido jedna ustiva!!
Ovo isto ko ja, he he he
\"normalno da nema,jer ako si gay,il transexualac automatski nisi musliman... znaci kod muslimana ovih gadosti nema...hvala prijatno\" jel to vazi i za ter0rlste, da automatski nisu muslimani?
ljudi ovo je \"minhen\"..samo da znate,,
Bez rizika...nit ga prima nit ga stavlja
Ima!
@BLA: Bolje bi bilo ti da se malo informises! http://www.youtube.com/watch?v=6HRuig46Y8w&feature=PlayList&p=DBBA2BD0B16CAE54&index=0&playnext=1
Za ovo ni nas dijamant Dzeko nema objasnjenja, sudnji dan nam se blizi braco.
normalno da nema,jer ako si gay,il transexualac automatski nisi musliman... znaci kod muslimana ovih gadosti nema...hvala prijatno
\"KAZALO JE \" HAHAHAHAHAHAH...MORONNNN :/
sta to, kao nije niko queer ili bespolan ili trans u Iranu npr.? Nema to u muslimana?
ja mislim da je i DODIK bespolna osoba..voli ga pusit i Tadicu a i zavuc Plavsicki u smrdljivu cupi