Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije selfie ako te stjuardesa slikala...selfie ne znači slika :)
@komentator2 fakat xD
@komentator2Taman sam to mislio napisati.To ti je kao ono"napisi mi poruku sms-om"
De me mala uslikaj al da se vidi bomba
Kralj !!! Suočen sa mogućom katastrofom... "Ma ko ga jebe jarane, haj'mo jednu sliku sa osmijehom! Hej mlada, ti u miniću, da ti, okini jednom!"
...veseo lik i optimista kad je najteže. kapa dole, rođo.
I koji je od njih terorista tzv?
Ma sasro se on realno :/
Sve ovo postalo sprdancija :)
Otmicar isti Vucic :D
I ja nesto razmisljam da odem na neki aerodrom i nekakav tranzistor zaboravim na pultu.Pisat ce o meni par dana.Prije toga selfie s prodavacicom karata.
Ma znao je ovaj lisac da nema bombe.Kurac bi se slikao da je prava.
cimeri iz ludnice...
a sad recite booom :D:D:D
@SheRains vide kad polete na sve strane :)
Suplja.
..Ramo Ramo druže moooj, Ramo Ramo...
A juce pisali molim te ljepo ime i prezime nekog profesora sa univerziteta da je otmicar tj terorist.Ja da sam sad on ganjo bi svakog novinara koji je spomenuo moje ime