Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...život postaje zajeban kad ti je sve moguće. sa 16 trošiš sponzike ko balkanac duvan. i sa 30 si sam sebi dojadio.
vi ljubomorni jer nemate
zajebano je biti kokuz i čitav život živjeti u neizvjesnosti, mnogo više njih provede život u uživanciji nego se ubije ili u patnji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U nas uslikaju listić iz kladionice, dobitak 100 KM i postavi to uz to pjesmu ,,gdje si bila kad sam bio niko''
hahah
Ti si genije :D AHHAAHAH
Ovo je sve photoshop
Ako je čovjek zaradio sam novce, neka ih i troši. Sam si sebi stvorio i treba da uživaš. Potpuno zasluženo. Ali pijavice koje naslijede milijarde ili žive kao krpelji na račun roditelja, a da pri tome i ne pokušaju stvoriti nešto od svog života, iako im se sve prilike pružaju, takve treba u jamu baciti da tucaju kamen. Ništa gore od lezihljeba koji čeka da mu drugi nešto dadne. Zapamtite, na ovom svijetu vam niko ništa ne duguje. Ono što svojim rukama stvorite jedino na što računati možete.
"Reicher Mann und armer Mann standen da und sahn sich an. Und der Arme sagte bleich: »Wär ich nicht arm, wärst du nicht reich«.“ (Bertolt Brecht)
mah valja mrijet kako god 😁😁
Nece nista ponijeti, sve ostaje iza nas !!!
Ja bio da imam love vako samo pecao, malo u Kanadu, Aljaska, Montana, island, Norveska, Argentina, malo Sibir i Mongolia, i Novi Zeland. I izmislio bi neki facebook i instagram samo za kolege ribare, fishbook i fishstagram, ili trout book i troutgram, il neko novo cool ime, fish times il trout times, tako nesto. Samo za ribare, i djevojke sto vole ribolov naravno. Svi dobri ljudi su welcome samo ako pecas. I samo bi se tu 'sliko'.
Al opet kontam da sam rodjen tako bogat, u tom njihovom ultrabogatom svijetu i kulturi i okolini, s helikopterima i vilama i stanovima na Beverly Hills i Manhattan i London, i s tim povrsnim i glupim ljudskim vrijednostima vecine tih ultrabogatih ljudi, vjerovatno nebi ni zavolio ribolov i futbal i te obicne i sirotinjske i seoske lijepe zanimacije i aktivnosti. Tako je to u zivotu, kako kazu stari, ne mozes nikad 2 dobre sastaviti, il vrlo rijetko.
Samo udaraj pozitiva ! Tako i treba !
ma nabijem i njih i njihove pratioce ... balavčad bahata Dobro živiš , tata dobro zarađuje , ima se može se ? Ok super , good for you , al nemoj se qrčit po netu i sta ja znam i nabijat komplekse debilima , a pogotovo onima koji nemaju ništa .... nije to samo pojava vani , cesto to i ovdje vidim. Ovi tu bi čak vjerovatno bili i gori
devijantno.
boli ih karina, uživaju lagano
Nije sve u parama!
Zato Sirija gori a gorili su Egipat,Libija,Alzir,Iraq,Avganistan... a sutra ce da gori neko drugi da bi ovi imali ovo sto imaju.
Ovo nije generacija ovo je degeneracija.
to je reko kiki golubovic
da nas Allah sacuva njihovog nacina zivota... ni najvecem dusmanu ne boh pozelio ovo njihova jada od zivota... na sve lice osim na normalne osobe
da znaju sta se sprema za one koji ovako zive sve bi bogatstvo dali
ne bih ja dao ono svoje uzbudjenje kad primim platu za sve ove njihove pare,a i neizvjesnost da ta plata potraje mjesec dana...... hehehehe
Tako je
ja kad imam cvaju u dzepu osjecam se da ih mogu sviju komplet kupit
isti sam buraz, serem se ja na njihov zivot, imaju sve a nemaju nista
e jes mu jahta, camac, a cure na camcu, pokupio negdje s tefericha.... ima pare al nema stil
Sta ce jado' kad ostari? Valja imati i nesto pored para, porodicu..