Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam jel bolesnije ovo sve o cemu se piše, ili to što se piše na način kao da je nešto najnormalnije u pitanju...
Ne kontam zasto nije najnormalnije. Je li to on nema pravo da ima bivsu ljubav ili da zavoli nekoga? To hoces ti da mu odredis je li normalno ili nije?
AIDS🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Piletina je značajno poskupila. Salama i paštete nisu. Hahaha
Dečko ⁉️🤔 DEČKO⁉️😂😂😂😂😂😂
Retoricko pitanje : Od čega deriPe umiru najčešće.¿ ...zna se...
Hocu i ja decka da imam. Any suggestions ? Please HELP. Thanks 💋
I sad na polaganje racuna. A ljubav tek procvjetala. Ah. Dzehennem je zaista nemilosrdan. Ni jedan grijeh nece ostaviti nekaznjenim. Derpaši (i vas direktor kljiksa) uzivajte u svojoj bolesti dok mozete. Azrail nece nikoga preskociti.
Homoseksualci zive u prosjeku 20 godina krace od normalnih ljudi
nije od korone, nego od side hebo ga on.
Ko bio zdrav ,navodno .Koje gluposti od pederske bratije.
puko mu paksu
Kako li ce njemu u mezaru biti...
da nije od qrca?
Ubio ga mekokitis
Ali nije mi jasno odakle takva mrznja prema lgbt? Pa kad smo bili djecaci 14-15 godina isli bi negdje zajedno drkat. To smo zaboravili? RIP
Mrze ih oni koji nisu sigurni u vlastitu seksualnu orjentaciju
Pripadnicima LGBTQ zajednice želim najljepše što se može poželjeti čovjeku, a to je da se izlječe od bolesti koja jeste izlječiva.
Jedini lijek je bježanje na zapad gdje nikog nije briga što si.
Allah da nas sacuva. Kako je balkanac pun mrznje. Niko da napise rahmut mu dusi/pokoj. Ovaj narod je pun mrznje. Pocivaj u miru ptico dzenetska.
Koga boli k. sto je bivši dečko slavnog olimpijca iznenada preminuo…