Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mosnjo DAĆE BOG PA ĆEŠ I TI BITI OVAKAV srpski DEMONSKI CIGANINE.
Odlican primjer snage duha, nas duh - to smo mi i u njemu se krije sva moc. Tijelo je samo omotac koji ima i svaka zivotinja. Cestitke Filipu
Ne mogu da vjerujem kako se ponasate. A najgore je sto ce ove mladje generacije srba postati jos gore , s obzirom kako ih odgajate. Da mrze druge, i da spremno cekaju drugu sansu. Sram vas i stid bilo.
Nije ovo nista, ucio sam u istoriji da je Milos Kobilic prepuzao Kosovo polje bez glave na ramenima a Milica sa glavom medju nogama.
@mirela na zalost mirela i kitu su mu amputirali
Al zato ima k.u.r.a.c. ko jedro.
Hoce pomoce ti braca, kad ti redom popuse hendikepirani racku zajedno sa hendikepiranim herojima navedenim u tvom tekstu. a braca muslimani ce da vam se smiju vasem idiotizmu , hendikepiranosti i velikoj nesreci.
Nisam se mislio javljati, ali kad mi se braca javise, da im i ja dam podrsku. Zivjeli nasi heroji Seselj, Arkan, Karadzic i Mladic - najbolji koljaci na svetu. Hendikepiranim osobama i invalidima se mogu samo podrugljivo nasmejati zobg njihove nesrece u zivotu. Ne mogu sad da smislim neki bas ruzan komentar za invalide, ali braca Srbi ce mi pomoci na ovoj temi.
koprca se u vodi isto sirena
koprca se u vodi isto gaga
Tako je pobratime Srbine - pokazi im kakvi smo mi to ljudi.
retardirani mosnjo se razmlatio.
SRETNO. Kod nas neki zive pored jezera ili rijeke pa neznaju da preplivaju a zdravi!
jebbo majku kljakavu, uporan ko mi u sjedecoj odbojci.