Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam sta je tu cudno i neobicno. Brdo kod gradica Visokog koje se zove Visocica je prije nekoliko godina promjenilo vjeru sa bosnjacko-islamske na americko-NEW-AGE vjeru i dobilo nove ime od svojih kumova Sam Osmanagich from Houstone Texas USA, Svena Osmanagica iz Istre, Republika Hrvatska i Semira Osmanagica, Zenica ? Bosna i Hercegovina. Novi ime brda je PIRAMIDA SUNCA. Kumovi su nakupili puno KM USA dolara i eura za svoje kumce, a organizirali su i NEW AGE sunecenje u Sarajevu ovih dana, gdje su ugostili masu NEW AGE brici da osunete svoje najdraze kumce, jerbo su POKRSTILI (brda) jos nekoliko. Kumce PIRAMIDA MJESECA, kumce PIRAMIDA ZMAJCEKA, kumce PIRAMIDA HEFTE, kumce PIRAMIDA HRAMA ZEMLJE (od milja Templarka) i tako dalje.
E pa mopra li se sve na mrznju okrenuti? Zar ne mozemo biti ponosni sto neko dijete nosi ima nase prekrasne rijeke. Fuj kakve komentare daju neki ljudi - ocistite srca od mrznje i nasoj Bosni i Hercegovini ce biti bolje, cvjetacemo
Mora da je htio da je neki POTURICA nabije na KOLAC!!! Odvratna i gnusna politička knjiga!
@bas lijepo Nisam znao za De Nirovu kcerku da je dobila ime po Drini. I, sad bas potrazim na netu \"vise informacija\" i fakat, istina. Doduse, nije njegova prava kcerka, ali svejedno interesantan podatak. :-)
ali malo ko zna da je Robert De Niro dao svojoj kcerki ime Drina, da po nasoj rijeci Drini opisanoj u knjizi \"Na Drini cuprija\".