Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate li vi šta je surogat majka?
mica mala kako je divan
Vidi djete isto mati!!!
cuj od rodjene majke nije dobro mlijekko a od veterinarke jest. ako mu vec daju na flasicu, mali kong-kong je trebao ostat kod Ozale
I tako, dok po Africi djeca umiru od gladi zahvaljujući nama kulturnim zapadnjacima, dotle mi usvajamo gorile, pse, mačke i ostale pripadnike životinjskog svijeta. Aferim.
uglavnom skontali smo priču sto je najvaznije.
Ma idi ti malo se obrazuj kako samo pricas, jadno!
idi obrazuj se je*ala te energija
surogat moze biti bioloska majka i zamjenska majka u smislu odgajanja. bas ste ljudi nenormalni, da vam je samo da kritikujete i nesto budete pametniji od svih. stid i sram da vas je koliko negativne energije imate.
surogat majka hahahaha morbidno
Mali jovo i njegovo maćeha
Seljoberi, proguglajte ponekad prije nego nesto napisete. Ovo cita cijeli svijet. Nemojte nas brukati ili bar promijenite naziv u seljoberi-x.com!
halo, da je veterinarka surogat majka ona bi tu bebu gorilu nosila u svom stomaku! kakav je ovo naslov??
beba veterinarka dobila gorilu za surogat majku
znaci otvaram clanak i pitam se kolike su sanse da se ovo poveze sa politikom...i naravno tu se nasao neki strucnjak da ispolji svoje frustracije \"I ovo je BiH\"
Ti si jarane dobro zagorio
Kako je sladaaaak :) A i veterinarka nije losa :P