Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji manijak jbte, pa ovaj lik je izmislio sadizam mnogo prije Markiza de Sada, to bi se trebalo zvati komodizam.
Da ga gledaju kao drugog Herkula zbog toga sto je ubijao zivotinje, a nije imao hrabrosti da se bori sa covjekom! Da postoji kakva vremenska masina, Kreki bi posao cvijetao!
Znači carevi su u Rimskom carstvu imali ovakve arene prije nekih 2000 i više godina, a naši carevi i voždovi 2013. n.e. imaju također svoju arenu, površine 51.129 km2 , zvanu Bosna i Hercegovina, u kojoj mogu da se iživljavaju nad podanicima, izgladnjuju ih i zatvaraju u torove. S tim da su Rimljani makar imali "hljeba i igara", a kod nas mnogi odavno nemaju hljeba, a i igara je sve manje.
Ooooo majko mila... jes' baš kao u" Gladijatoru"... =S
Like a Boss