Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na zapadu sve po starom... a na istoku se i dalje koti sirotinja:)
hihihi, kletve: dabogda ti starci 1,5 KM ostavili :D
@@Boobquake Menscini da si ti komad IDIOTA. To sto je baba uradila JESTE po kapitalistickom gradjanskom evropskom zakonu, ali NIJE PO SERIJATU. Idiotu moj dragi. Po serijatu sva djeca (bilo iz braka bilo izvan braka) nasljedjuju jednako roditelje. Ali vazno je pljuvati po necemu i nekomu, jer je to po SERIJAT.... pardon DEMOKRATIJI dozvoljeno.
E,ovo se zove nafakli ćejff.
babac je odradila dobru foru....cerke su joj mozda burzujske namigushe koje nisu nikad nista radile, ko ih shisha neka popiju po kafu od naslijedstva i na biro :) ako je babac posenilio i postupila nepravedno...isprichavam se
koja stara kuja, nek je krepala
nista novo na zapadu
OSTAVILE STARU DA TRUNE U DOMU, A ONE SAD ZELE LOVU.. HAHAH NIJE STARA BILA LUDA, ZNALA JE STA RADI.. SAMO JE DUSMANKE SAD ZELE NAPRAVIT.. RECI CE DA IM JE I MAMA LUDA, RADI PARA.. XD
Menščini da ste slikali maloljetne osobe, možda jeste po šerijatu i biskupskoj sinodi ali nije po zakonu.
Odlično. Ovako bi trebali uraditi svi koji procjenje da najbliže osobe su sa nama radi materijalne vrijednosti. Ja bi uradila isto, samo je mali problem što nemam djecu niti milione:)