Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a stoji joj bratam', moram je zvati na iftar, neka povede i svoje😂😂😂😂😂
..pa bolje tamo nego u Bužim, u Bužimu ima srba 😂😂😂😂😂😂😂
@baboatif1- u mene jednokrevetna soba, morali bi se stisnuti ko sardina u konzervi😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nikada neću shvatiti ove sto se pokriju a imaju pirsing na nosu i pretjeranu šminku zar nije svrha ovih cura sto se pokriju da ne privlače pozornost drugih muškaraca? zbog toga se i pokrivas,da ne stvaras i cinis blud. Koliko sam samo pokrivenih cura vidio da ima pirsing na nosu i da se ponaša napadno to se ne može opisati. Ne podržavam ni ja skroz bas da je pokriveno tipa žene u Saudijskoj Arabiji , ali ne valja Boga mi ni da se Pokriješ a vamo radiš skroz desete stvari. Marama nije samo fizički izgled jedne muslimanke,već i karakter ,ponašanje,stid.
jarane, tebi smeta pirsing a ne smeta ti kad se neke "pokrivene" uvuku u najtjesnije hlače da im se ocrtava i vulva i svaki god na stidnim usnicama... hahhahaha.... po meni se moraju pokrivati one ružne brkate debele nezgrapne a ove lijepe mlade zgodne moraju dijeliti svu ljepotu sa svijetom jer ih je zbog toga bog i stvorio.... 😀😀
@nerko13 kakav si ti,de postavi sliku da se smijemo? ružna cura ne postoji,ljepota je u oku posmatraca
hidžarbika opet...ccc, umri na australijskom suncu ba
Šta serete, koliko ovakvih hijab manekenki hoda po Sarajevu, sve gluma a lafo vjera. Gledam neki dan jednu utegla se i sve atribute izbacila. Imam osjećaj da samo trebaš "fino" pitati.
A stani malo, ako je neko vjernik ne znaci da ne treba biti lijep. Osim ako u tvojoj glavi vjernik treba da bude ko prosjak...
@_Hodi_ ispravka, mislio sam lijepo obucen/a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najnovija epizoda Lud Zbunjen Normalan https://youtu.be/Z3VZrcu4clM
Prelijepa je i sa maramom i bez...
Tako je mimi.
Uvijek se neko nesto uvrijedi a vam sijevaju gole guzice daj ba... najgori su mi ovi sto sve shvataju suvise licno kazes im dobar dan oni te pogledaju mrko - neljudi.
e to je to sto vi u Bosni ne razumijete, ocdje na zapadu ima toliko racisma nad Muslimanima, i to snazi da ako izgledas kao arap ili musliman ili nosis islamsko ime, biceti teze dopit posao, generalno u publici uvjek gledaju dole na tebe, nisu intersovai da se druze sa tobom, i kad vidis sta pisu o nama u njihovim spiskama onda bi tek vijeo kiliko nas mrze , mi kao muslimani smo postalo skoro ko jevreji u vrjeme nazisma, to je sto posto
@miki_maus nemaju pojma sta bi nasali ovdje, misle da ce ih ovi nevjernici docekati sa parama i zenama i sve sto hoce i sanjaju ovdje bi se osjecali izgubljeni i zaboravljeni prvo kad je uptianju pare, nebi mogli da nadzu posao , osim onih poslova koji bi morali da rade kao konji i prave samo dosta para da platu rentu i mozda nesta da kupe , ako imaju familiju onda zaboravi nema sanse da se snadzu osim mozda ako uzmu pa prodaju drogu i da odu u zatvor, ma jok zaboravi ovdje je tesko..
@burhan saban (cont'd) ovdje je tesko i ako si njihov, osim ako si rodzen u nekoj familiji gdje ti otac ili mama imaju neku poziciju gdje ima neki veliki biznis onda imas kineze i indijance sto svi zive kao sardine,(2-3 familije u jednoj kuci) sto rade za naj manje place sto niko drugi nebi radio za i ako imas skolu ovdje to nista neznaci, jel ako imas muslimansko ime mozda te nece zaposliti , oni bi radije zaposlili njihovog covjeka nego nekog stranca sto je dvah prica enegleski
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
i mene bi naljutila da sam neko čvibavo ružno derište a ona mi idol...prelijepo lice ima.... ne gledajući video, iako sigurno ima 3 tone šminke na sebi...
A šta je ono gledam na satelitskoj kad dole po Iraku , Iranu kad neke stave hidžab a ostave čuperak kose da viri?Jel to hoće da kaže "Vodi me odavde u Evropu ili Ameriku a ja ću te ostaviti za čupavog restorandžiju otkopčane košulje čim dobijem boravišnu i radnu dozvolu" ili sam ja to pogrešno skonto?
tesko njenom muzu ako je bude cekao da krenu negdje skupa
Ja se zesce napalim kad vidim da nose taj hidzab .Dodjem iz RS i samo ciljam po federaciji i muvam . :D
Ja se zesce napalim kad vidim da nose taj hidzab .Dodjem iz RS i samo ciljam po federaciji i muvam . :D
Video ima 34 000 lajkova, a 480 dislajkova. Pa i nisu bas ljuti...
Ne mora da znaci da je dobra ili losa u oba slucaja, bila zamotana ili u suknjici do guze. Zna se da odjelo ne cini covjeka.
Dotična je, pišu, uvrijedila pojedince. Ako lijepa ćafirka stavi hidžab - onda pojedincima to smeta, ako ga ne stavi - opet im smeta ... zato što je ćafirka i lijepa. Ima'l išta da NE smeta?
Cura fakat zna znanje, ali opet... nije mi jasno kako joj se da šminkati ovoliko dugo. A poslije valja još barem sat vremena čistiti lice. Meni uopšte ne sto što se toliko mačka. Njena stvar. Jedino što me malo nervira što ne kontam čemu sve to? :)
Cura fakat zna znanje, ali opet... nije mi jasno kako joj se da šminkati ovoliko dugo. A poslije valja još barem sat vremena čistiti lice. Meni uopšte NE smeta to što se toliko mačka. Njena stvar. Jedino što me malo nervira što ne kontam čemu sve to? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepa 🐓 nema sta ....