Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jednostavno ne mogu da vjerujem šta sam sabahile pročitao
tacno i precizno receno , samo tokmaci ko ti to ne razumiju.
Teški oblik šizofrenije. U Rusiji je mnogo takvih.
Ja ne znam šta pametno da napišem, zato vam pišem recept za štrudlu sa pekmezom od šljiva 2 jaja 1 kocka kvasca/germe 1 solja(2dl) secera 100g istopitog maslaca 2½dl mlijeka oko 600g brasna Punjenje pekmez od sljiva ili neke druge mermelade 1 kasikca secera u prahu Priprema 1. Mlijeko ugrijati, maslac istopiti, jaja umutiti, germu istopiti s malo mlijeka. 2. Brasno dodati u jednu veliku zdjelu i sve sastojke umjesiti u jedno solidno tijest
3. Kad je tijesto nadoslo malo ga namladiti na malo brasna i podjeliti na pet manjih kugli.. 4. Svaku zasebno razvaljati tanko oko 0, 5cm pa namazati pekmezom i saviti kao rolat. 5. Poredati na papir za pecnje u pleh i ostaviti da se dizu oko 15min.Premazati umucenim jajetom i peci prvo na 250* dok nedobiju boju pa ih prekriti s folijom i peci jos 20min.. Ostaviti da se malo hladnu.
Ovo i nije toliko zabrinjavajuće ali nije bilo više od dva posjetioca na predavanju.
Mozda sa filozofske strane ima smisla to sto prica, ali opet... kako u istu tematiku udrobiti proizvodnju oruzja i tenkova, i slatki crtic za djecu, i hvaliti onda crtic koji nema nasilja, a minut prije toga pricati o proizvodima kojima je jedina svrha nasilje?? jasno mi je da je klix izvukao par teza iz ukupnog konteksa, mozda u njegovom izlaganju oruzje i crtic nisu bili tako blizu, ali opet...
Kad se simpatična i djeci draga priča pretvori u nebulozno predavanje o tenkovima i bombarderima... To mogu samo Rusi i ...!!!
Pa bilo bi ti pametnije da si magistarski rad skinuo sa interneta,možda bi i nešto naučio.
oleže moj...
Mozemo mi nevoliti ruse ali mora se priznati da su masa i medo extra crtic za djecu a bogami i odrasle :D
ovaj pati od iste bolesti kao onaj što traži piramide u visokom.
Potpuno ludilo. Hoce to u pravoslavaca.
Taman pomislim - e sad sam čuo nešto najgluplje, a onda se pojavi neki, ne čoban ili seljak, već doktor nauka, magistar, pisac... i ponovo me iznenadi! Inače, "Maša i medvjed" jesu super likovi i odličan crtani!
Yu Tube i Tom i Yerri, Rus ili vas novinar prvo neka nauci engleski prije nego pocne pametovati
I nas će Izet Fazlinović i Čombe napravit velesilom ! :D
Ovo je u istom fazonu kao i onaj diplomski što je odbranjen na Palama pod nazivom ''Srbi pre i posle Adama''...
Profesor Baltazar će učiniti Hrvatsku velesilom.