Vratio torbu sa 32 hiljade $
0
Argentinci nagradili pošteni čin taksiste
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmisljena prica!!!
ja budale cojka!!!!!!
Kako ide web site ? Da mu i mi Bosanci nešto doniramo...
vjerovatno mu je i taj bracni par dao nagradu,ako nije onda bi bilo sramota
da, i tip je i dobio stan na kraju. a sta je zasluzeno,zasluzeno je
bosanci, argentinci... svi smo mi tu negdje...
ja sam jednom zaboravio mob u taxiju (sarajevo taxi),i otisao posle kod taxiste i ja ga ubjedjujem da mi je kod njega ispao tel a on uporan da nije i kao trazi... da bi poslije rekao da ga moram castiti jer je kao cekao iz centrale da ga nazovu da vrati tel,a vec ga bio i izgasio,bacio karticu i sve oposlio... i onda mi jos daje vizit-kartu da ga zovem i drugi put... e to je postenjacina...
LOL koji komentari oplacem svaki put.... hahahaha
torba????? kakva ba torba ???? nikakvu ja torbu nisam vidio haj sad bakice razguli nemaj da te ispendrecim
He\' \'ebo to u bosni je lik\' vratio oko KM 100 000, i to u vise navrata mislim da je cak tri puta nalazio novac i vracao vlasnicima...ali pohvale i ovom argeNtincu, ja bi to sve na koke dao i na kladionicu ( Dzeko daje gol, sigurica 100%).
Santiago Gori koji već dugi niz godina radi kao taksista u priobalnom argentinskom gradu La Plata torbu s novcem je pronašao na zadnjem sjedištu svoga auta, te odmah shvatio da ju je zaboravio stariji bračni par kojeg je prevozio. Jel\' im to od plate?
sta je tu neobicno i ja bi sve vratio
Ja bih vratio pola. Pola pije,pola sarcu daje,posteno.
bas Argetinci? nisu slucajno ArgeNtinci?