Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bih janjetine al\' nema
ah te gljive ludare su cudo u Americi XD
Amerikanci su ogame previše shvatili ozbiljno :)
I šta onda kad bi izgradili? Iskoristili bi je za uništavanje planete na kojoj i sami žive. TOkmazi
evo od mene 10 kf
odbrane od cega???
Sta imaju potpisivati peticiju kad je senat usvojio budžet za Pentagon u iznosu od 650 milijardi dolara. S tim parama mogu izgraditi dvije zvijezde smrti.
Trebal\' im fizičkih radnika??? Da se ispalim iz ove Bosne... Nije vala problem ni u svemiru radit, samo da je radit. U ovoj našoj divnoj posla nema, a ne troši mi se markica svaki dan u kafiću za kaficu, pa hajd kući ljenčarit.
ma ja čitava propaganda da postoje neki vanzemaljci neke letjelice a oni tamo testiraju nova oružja, nisu samo oni i druge veće sile ali dajte više ko stvarno vjeruje u te male zelene hahaaha
ima da ide šeset!!!
tacno treba nam ovo satrase nas ovi vanzemaljci
Al pazite sta kazu \"poboljsanje odbrane\" hhahahahah pa ko je ovdje lud ? m.a.m.u im masonsku izgubili su uticaj u svijetu sto se sad pokazalo u UN na glasanju za palestinu gdje su dobro p.o.p.u.s.i.l.i i odma krecu u gradnju novog oruzija cime ce prepasti planetu i tako vratiti uticaj do 2050 god... M.R.S !!!!!
***** BUDI BOŠNJAK I ŽIVI U MRAKU KAO OVA ZVIJEZDA *****
Pa sexa li se vise iko? Ama pustite se gradnji gluposti, kad je radost na dohvat ruke hahaha. Bezze cemo izginut svi :D
amerikanci umrite bez zdravstvenog osiguranja, a mi cemo gradit kojekkave zvijezde da vam zamazemo oci - javna tajna americkih masonskih odvrata
ok, al koja je namjena, molim precizniji opis?
samo ludom i glupom nesto ovako besmisleno moze pasti na pamet...