Sad se preziva Headset.com
11
Amerikanac prodao svoje prezime za 45.500 dolara
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem državu povoljno. 061/ ZLATKO LAGUMDŽIJA
Stani ba, sta frajer reko prodajem prezime i ovaj reko evo ti pare..??ne kontam nista.
Samo naprijed, evo mozes uzeti cedevita prezime...ili cipiripi npr. To je bas cool.
Ufff i ja bih za tu sumu novca evo odma\'!
PRODAJEM ZLATNE KASIKE. ZVATI PRIJE ODVOZA SMEĆA. 061/ SSDDAA
treba da proda i ostalo novac ionako sve kupuje predlozila bih mu da proda lijevu polutku mozga Zanimljivo je da identitet čovjeka i nije definiran običnim prezimenom. Pa zar je i bitno ko se i kako preziva (osim ako ne može neke beneficije da ostvari, ili pokaže porijeklo time). Međutim on je svoj identite ipak definirao ovom gestom-prodao je nešto svoje za pare. Definiran je kao osoba koju definira monet, osoba kojom moneta upravlja, osoba koju moneta određuje. Bez obzira koliko banalno bilo definirati sebe nekim prezimenom, koje je i bitno i nebitno, isto tako je u resiprocitetu opasno sebe identificirati kao osobu čiji identitet je moguće napraviti samo parom. Identificiraj se po nečem drugom jarane! Ako ti radi ta lijeva polutka.
ovo je nova vrsta sadakue
potur je svoje za saku pirinca prodao hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
i JA HOCU OVE SVOJE SELJACKO HODZIC DA PROMJENIM, SKORO GA SVAKI 2 OSOBA IMA, SAMO NE ZNAM KAO MU DAJU OVOLIKE PARE KAD CE GA OPET VRATIT NA STARO.
A mogu li ja promijeniti svoje prezime u - slucajni prolaznik -