Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav on napadac, vidis da samo precku pogadja..:D
Piplica je im\'o cast da izvede najtezi golmanski trik..leti lopta pola sata, on stane na liniju gola, udari ga u vugla i udje u go..
Hebote, jestel vidjeli? I to sve od prve. Doduše, možda bi i ja to mogao, nisam nikad probo.
Ovaj mu je MALO realniji, prosli je bas usro na par mjesta...neko SE razumije u video editing XD
Ovaj mu je MALO realniji, prosli je bas usro na par mjesta...neko razumije u video editing XD
jo aj ne dipr majke ti
svaka cast
Remi Gaillard je to radio odavno .
Pa ne prikazuju se neuspjeli trikovi.. od 1.000 pokusaja jedan nabode, ostali se izbrisu, a ovi se kombinuju u video snimak i to je to.. ko da je to neka filozofija pa svak to moze postavit kameru i pucat dok ne pogodi precku kad je pogodi samo taj snimak stavi i zdrao.. skakanje preko haube i one odbrane nisu nista specijalno to moze uraditi svaki osrednji golman (pogotovo kad mu neko puca onako mlako)
Ovaj je negdje iz \"Shitlanda\", litvanija,estonija i taj hamelj...nije Amerikanac
TI SI GLUP
meni samo nije jasno kako ovako mogu da dobro \"rade\" sa loptom, a na utakmici treba dva poluvremena da se bar jedan go dadne :D
Uzimam kesu,uzimam papir i kako zabacujem kesu vidim Lassija kako pogada dvije precke a al ono ko Dzeko u slobodnom stilu jos ja govorim zovite ljudi Mourinha al sto je najgore niko ne vjeruje ba.Odem dole govorim onom sosonu Mourinhu dovodi ga ba - al ono raspad sistema Uefe i precki
JA SAM DIJAMANT NIJE ON BUUUUUUAAAAA!
ovaj se ubio za Želje
nije nego Hasagic, snimili ga dok je trenirao u kaknju
ovo begovic ?