Nigerijski student varao žene
0
19 godina zatvora za iznudu novca na netu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah... malo je naglupa
A kad bi se Brankoviću sudilo, u ovakvoj državi on bi za pronevjeru 46 miliona KM dobio samo 3-4 godine. Šteta što ga kako ne možemo isporučiti Nigeriji, oni bi bili pametniji, osudili bi ga na mučenje, kasapljenje i klanje, što je u potpunosti i zaslužio.
@ smijesno good observing and comparing...je*em ovozemaljsku \"pravdu\" i haski kvazi sud!!! koljacu 20 godina, a jadnom crncu koji zivi u novom kolonijalizmu, i ciji su preci bili muceni od strane bijelaca i porobljavani, sada radi toga sto je glupoj staroj prdari uzeo pare treba da lezi u zatvoru godinu dana manje od ratnog zlocinca-mrzitelja, nacionaliste....fuj.........
Kao sto neko vec napisa\' za ovo sranje se dobije 19 godina, a krajisniku za zlocin 20, pa ovo je smijesno, fuj
Pa koji majmun da ga osudi, ja bi joj uzo i to sto ima, i dao bi mu, kad je maher a ona glupaca.... i jos 19 godina nevjerovatno.
@elemental To ti je dokaz koliko danas jedan život našeg covjeka vrjedi.
ja glupe zene haha
Njemu 19 godina zatvora a Krajisniku 20 za zlodjela koja se opisati ne mogu. Bas ironicno sto su se ove dvije vijesti nasle jedna do druge.