Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi ga bi uvatit na po sahata da mi sracuna kako iz ovog minusa da iziđem a da nikog ne moram koknut nit bit proglašen neuračunljivim... @Feride Želim Vam da uspijete u svojoj težni i da oborite rekorde Alije barem u narednih 100 godina rada :):)
Meni je krampa najdraza i moja zivotna zelja je da oborim rekord Alije Sirotanovica. Vas Ferid
Imam i ja cetiri osnovne pa se ne qrcim, a tek mi je 56 godina. Muradif ima 8 osnovne, a njemu je tek 49. godina. Molim lijepo.
@ wtf i @ wtf uhh kakav humor,crko sam od smijeha...ha ha ha
ovakav bi kod nas pio kafu kad zavrsi dok bi tatin sin radio...
Nu sto mu je nana isplela džemper ! XD
100 jabuka+ 205 krusaka + nesto sljiva = j.e.b.o.t.e zaboli me glava cale pomagaj bre , pravi referendum izludecu od ovu matemotiku :)))
To su tvoji glupaci i glupanke! Jel ti sad dovoljno smiješno!
malkice se zapitajte ! nije na odmet ! ( i pokusajte ali samo pokusajte u glavicama svojim skontati sta je to , sto se, zamislite zove humor ) a ostali komentari su naravno genijalni hihihihihi . to su moji bosanci i bosanke ;)
Potpuno si u pravu, nas narod je hasumi svakome. Ovi negativni komentari samo potvrdjuju ono sto sam znao davnih dana, mi smo najgora rasa na Svijetu. @Arranu Fernandezu - samo ti uci i ako bog da svoj ces brilijantni mozak iskoristiti za dobrotu covjecanstva.
ckapija nije dao da prepisujem na kontrolnom, mamu mu...
Sasvim sam siguran da se decko nece ozeniti. Puknut ce od sizifrenije u svojoj 23 godini, a u 40-toj ce hodati po sumi i skupljati gljivice.
Sretnooo!
Po ovim komentarima se jasno vidi kako naš narod uživa da ismijava šta god stigne. Ovaj malac sa 14 godina u glavi ima više nego svi vi zajedno. I ko je na kraju smiješan?
Jel\' to on ima 2 zuba u glavi il\' mi se cini ? BTW divan osmijeh :)))