Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovaj tekst , neće biti komentara....ipak je ovo Bosna a plesačima svaka čast......samo tako
pa kako neće bii komentara, naravno da će biti...evo moj komentar je...da ove plesačice su VERY HOT!!! :-D
zgoljave su jarane :D ne mora da ljulja al kad ima mesa-ne zalim se :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kapa do poda!!! Oni su dokaz da je sa radom i trudom sve moguce, iz Bosne prvaci svijeta u plesanju salse a drugi u tangu, nevjerovatno!
Sve cestitke ovim mladim osobama i sve naj u buducnosti. Ujedno dobra i rijetka prilika za postaviti jedno pitanje.!+ Koliko ce proci desetjeca ,a da dame ne moraju plesat same:) Nadam se da ce neko pravilno razumijeti.
Lejna napunio bih te ko domacica paprike :D
Kako volim gledati ove plesove...sve cestitke Vedranu i Lejni.
šta ima kod tebe?
Ima zime, hoces malo da se razladis?:) Kako prezivi vikend?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Čestitke za medalju, već smo navikli da Bosanci osvajaju zlatne medalje na evropskim i svjetskim takmičenjima, ali to su "mali" sportovi tako i medijski nedovoljno eksponirani. Ja koliko sam upućena u BiH (bar u onom kulturnom dijelu) postoji preko 15 plesnih sportskih klubova koji se imaju čime pohvaliti - mislim na medalje a bgm i na kulturu
Svaka cast Vedrane, cestitke i tebi i partnerici
Usao bih u ovu Lejnu ko izbjeglica u prazan stan. Blago ovom liku u kakvu koku umace
sta pucate minuse kao da vi ne bi
bravo! svaka cast Vedranu i Lejni!
Sto je Lejna lijepo ime-lijepo i neobicno,kao ime iz neke bajke !
Congrats! tango argentino
svaka cast!
Ovo je nastavak uspjeha Bosne i Hercegovine i u plesu posle fudbala.Nek im je sretan daljnji, rad uljepsali su mi dan.Oni su ponos nacije jos jednom svaka cast..
Imaju dobre noge!
Ove plesačice su bombe !
naravno da jesu .......i ne bile kad je ples izuzetno zahtjevan sport, naročito salsa koja pokreće bukvalno svaki mišić u tijelu treba li napomenuti i da je najbolja kardio vježba ...... joj fali mi onaj smajli koji pleše :)
Volim žene koje su zivahne i koje imaju snage. Ne mora co'ek sve sam u pm..
Lejna avion!