Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene učiteljica salo i burek reklamirala ..
Ovoj bih oprostio i da me na godinu oborila
Koji grijeh i moralni kriminal 😂 , nema sta, treba je odmah kamenovati.... jer pobogu pokazala je ono sto isti roditelji pokazuju svako ljeto po plazama (samo je vjerovatno malo manje ugodno oku).
bolje joj je biti foto model
Nikako mi ko muškarcu nije jasno zašto žene svoje već prekrasno tijelo pokvare tetovažama???
bas fino
kod nas bi bila unapredjena znaci asistentica direktora u najmoanju ruku
kako si ti pametan hehe
Toliko o otvorenim zapadnim drustvima. Svugdje je zena diskriminirana.
A gluposti brate, znaci da je neko nasao njene slike s plaze i kupanja isto bi bilo. I jos djeca od 5,6 godina, nema nikakve 'distrakcije'. A i da je ucitelj u srednjoj skoli, isto nema razloga, svi vrlo dobro vide da je 'dobra' bilo u suknji bilo u kostimu. Sto kazu ljudi to su mame il neke uciteljice i direktorice tamo.
Mamama smetalo da tatice idu na roditeljski kod modela donjeg rublja :)
Ljubomorne majke, a ne roditelji :)
kurva, čuo sam da se kupa gola!
...da. i djecu donose rode.
svaka čast skolskoj upravi,tako se drži do morala. ne može neko učiti djecu ko nije komad hlheba vidio ni na tv-u u posljednjih godinu dana. da uci djecu ksko samo treba jesti krastavice,bundevu i piti tablete za mršavljenje. zaustaviti forsiranje anoreksičnih uvrtuša.
Ova zena nije mrsava, jos manje anoreksicna - vec normalna. Sigurno bolji primjer klincima od nekog s 20 kg viska. Debljina i nedostatak aktivnosti nisu dobri za zdravlje. Iako je i to potpuno nebitno, nije na uciteljici da odgoji dijete, vec na roditeljima. A ti isti roditelji bi trebali naci vremena da klincima usade samopouzdanje, pa bila ta djeca buce/mrsavci, visoki/niski.
Jesu ljubomorne mame bile....
ja bih od ove učiteljice mnogo toga volio naučiti... bio bih najbolji učenik...trudio bih se do neizmoglosti...
koji debilizam... jer eto jebeni roditelji ne nose donje rublje...svi goli hodaju, jer pobogu, donje rublje i reklama istog je tako odvratno i mimo svakog morala.... kad je narod besposlen, svakakva sranja mu na pamet padnu...