Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki kompozitor. April u Beogradu jedna od najbolje napisanih i otpjevanih pjesama sa naših prostora.
A sve o muzici naučio u Sarajevu.
Istinski mi je žao, veliki kompozitor i osnivač čuvene Korni grupe, koja je imala brojne hitove sedamdesetih godina prošlog vijeka... Inače, za novinare Klixa, on je karijeru počeo u Sarajevu, gdje je završio muzičku akademiju...(znam to iz iskustva)... Neka mu je laka zemlja, odlaze svi dobri i slavni...ko li će ostati za buduća pokoljenja, kad je sad sve naopako?!
Otišao pogrešan Kornelije
Veliki umjetnik, velika pjesma. RIP
Putuj spokojni divni covjece. Hvala za najljepse stihove moje mladosti.
Podlugovi se, kao i svako vlastito ime mjesta piše velikim slovom. Znači, Podlugovi. Osim ako novinar Klixa uopće ne zna šta su Podlugovi??????
Kornelije Kovač je napisao muziku na stihove Vlade Dijaka i napisao je aranžman.
Pa nije Čolina, nego njegova.
Inače se Podlugovi piše velikim slovom.
Kako jadan ispracaj... nigdje nikoga