Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa odavno se zna ko je on, ne razumijem u čemu je fazon!?
Zao mije
Banksi nije jedna osoba, to je cijeli tim ljudi.
Što se mene tiče, ovo nije vandalizam, ovo je umjetnost koja u pravom smislu oslikava našu današnjicu. Svaka čast.
Kad se radi o nekoj staroj, zaprljanoj fasadi, pa nju išaraju grafitima, i hajde. Ali kad neki idiot sprejevima unakazi tek završenu fasadu nekog objekta, to je kao da je uzeo kantu boje i istresao na umjetničku sliku - jer, i arhitektura je umjetnost. Takve vandale bi trebalo vješati po drveću naglavačke, po kratkom postupku!!!
@SaBiker U pravu si za prvi dio tvog komentara, a drugi dio komentara (vješanje po drveću mi je malo pretjerano :D). Ovaj umjetnik je baš birao oronule i uništene zidove da ispolji svoj talenat i kreativnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkrili? Ocink'o ga neko. Ha ja.
Ovo ide kao Đura u zoni sumraka. Samo umesto studenata, imamo LGBT.
Klix gramatika: " ...najpoznatijeg uličnog umjetnika NA SVIJETA"
tebi se nikad nije "omakla" gramatička greška?
@štula Omakne se jedna-dvije za 20 rečenica, a kod njih u svakoj jebenoj rečenici ima greška. Pa jebemu jel to toliko teško ispravit greške od guglovog prevodioca pa onda objavit tekst
PRIKAŽI ODGOVORE (2)