Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda 'punim stvari'? Klix u stalnom ratu sa padežima.
Dokaz da kad neko hoce da pomogne prepreka nema.
server.
Opet onaj koji najmanje ima nesebicno prvi priskače u pomoć . Prijatelju tebi i tvojoj porodici svako dobro zelim od srca kao i svakom dobrom covjeku na ovoj planeti.
I jest tako. Neki dan zaustavila me policija i jos dvojicu mimo mene. I sad izrice nam svo trojici kazne za nepostupanje po znaku 50 KM. Ja i ovaj pajdo sa fiat puntom sutimo jbg pogrijesili sta ces a ovaj frajer sa dzipom audi q8 vrijedi minimalno 100k ubi se covjek ubjedjivajuci policajca da ga ne pise. Zao mu dati pola kazne u 8 dana 25 KM a privatnik neki ko hljeb
Niko nije ostao siromah pomazuci drugima....
Cemalusa 3- mozete dostaviti garderobu, deke etc.
Koliko je od zemlje do neba, toliko je od nečovjeka do čovjeka. Ne pruža onaj ko ima, vec onaj ko je navikao da pruža. Bog vam dao svako dobro!
Svaka čast ljudino,nek te sreća prati.