Sve zabilježeno kamerom
5
Skijaša povukla lavina, spasile ga kolege
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grale je stradao pod 4,5 metara snjega, tu nije bilo pomoci cak i da su svi imali opremu kod sebe. Ovaj je imao ludu srecu da nije skroz pokriven jer je akcija spasavanja bila sve samo ne dobra.
Graleta niko nije spasio:( RIP
@ime mora da se salis? Ovo je sve samo ne odlicna akcija spasavanja. Svi su morali imzti lavinske aparate na sebi a ne posudjivati jedni drugima u po frke. To kao prvo. Da je bio zatrpan pod snjegom umro bi davno s vakim spasiocima, sreca pa mu vugla ostala na povrsini. Drugo, otkpava se ispod, a ne iznad unesrecenog. Ovaj je taj dan imo srece ko niko.
u pravu si rmf ovaj snima a drugi navijaju, liku viri ruka i uvalili mu pravo lopaticu da se sam iskopava
E akcije i kur.ca, lik se sam iskopava a ovaj snima. Svakakvih retarda.
odlična akcija spašavanja