Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MILF MILF MILF
kao sto rece @lol normalno kad nema bokova, slazem se, nigdje guza. Ima ogromnu glavu u odnosu na tijelo, silikoni, nema 1.50 visine, pola kose nije njeno-nadogradnja ili sta vec...meni nikakva, stara i izhebana!!
...kliznem i ja nekad\' ispod nivoa...
...sve ok...niko nije savršen...
ok drug izinjavam se za ovo budaletina nisam tako mislio
...smatraj to kao otpor idiotu...nick nebitan...ne dopuštam genetskim greškama da utiču na moje odluke u bilo kom obliku...
nemam nista protiv tebe da me krivo ne shvatis,samo se cudim odakle ti tolika zelja da se raspravljas za nadimak na internetu,zar nije lakse promjenit nadimak?
Pojo bi joj g o v n o ko sarmu.
...hoćeš li mi oprostiti što se branim od lika čija bi psihijatrijska evaluacija rezultirala boravkom u petom odjeljenju ?
...pa ti se ovim putem duboko izvinjavam što te nisam prepozn\'o...
...pretpostavljam da si ti bitan :)
koja je ovaj kommi budaletina za ne povjerovat,raspravlja danima sa nekim likom koji mu koristi nadimak,promjeni nadimak ako ti smeta ili svejedno ni jedan ni drugi niste bas bitni na ovom svijetu
...izgubi se budaletina...
...lažnjak, za tebe je ona: \"tata, tataaa, ja bi nju posedovao\" ...lažnjak, bi li,a ? :)
mogla je izgubiti nevinost kad je spagu uradila
...nije ti lako :)
...jah...