Glumac Macaulay Culkin
0

Ženi se zvijezda filma "Sam u kući", zaručio dugogodišnju djevojku

N. O.
Macaulay Culkin i Brenda Song (Foto: Twitter)
Macaulay Culkin i Brenda Song (Foto: Twitter)
Macaulay Culkin, legendarni Kevin iz filma "Sam u kući", zaručio je dugogodišnju djevojku Brendu Song s kojom ima devetomjesečnog sina.

Song je nedavno fotografirana s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci dok je bila u pokretu na Beverly Hillsu u Kaliforniji, a informacije o zarukama prenosi magazin People.

Culkin i Song upoznali su se na snimanju filma "Changeland" na Tajlandu, a prvi put su bili romantično povezani kada su u julu 2017. primijećeni na večeri u italijanskom restoranu u Los Angelesu.

Sljedeći mjesec, Song je na Instagramu objavila grupnu fotografiju na kojoj je pozirala uz Culkina.

Par je u aprilu prošle godine dočekao svoje prvo dijete, sina Dakotu, koji je dobio ime po Culkinovoj pokojnoj sestri.

"Presretni smo", rekli su Culkin i Song u kratkoj izjavi nakon dolaska njihovog prvog djeteta.

Song i Culkin svoju vezu čuvaju privatnom na društvenim mrežama, iako je glumica serije "Dollface" podijelila posebnu poruku povodom 40. rođendan svog partnera.

"Sretan 40. rođendan ovom čarobnom biću", napisala je u opisu te poručila: "Mogla bih sjediti ovdje i beskonačno pisati o tome kako si divan, ljubazan, pun ljubavi, iskren, odan, pošten, briljantan i smiješan i koliko sam zahvalan što mogu podijeliti i živjeti ovaj život s tobom."

Culkin je 2018. govorio o svojim namjerama osnivanja porodice s glumicom tokom gostovanja na podcastu "The Joe Rogan Experience", rekavši da želi i djecu te je dodao da on i Song imaju "dobar život".

Song će brak biti prvi, dok je Culkin prethodno bio u braku s Rachel Miner, od 1998. do 2002. godine.