Održao govor u Hollywoodu
49

Macaulay Culkin postao tema na mrežama, mnogi nisu imali pojma kako zvuči kao odrasla osoba

L. R.
Macaulay Culkin (Screenshot/Youtube)
Macaulay Culkin (Screenshot/Youtube)
Macaulay Culkin postao je tema na društvenim mrežama, nakon što je u subotu održao govor na ceremoniji Staze slavnih u Los Angelesu.

Glumac koji se kao osmogodišnji dječak proslavio ulogom u božićnim filmovima "Sam u kući", u subotu je dobio zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a tom prilikom održao je i govor, gdje se posebno zahvalio svojoj partnerici Brendi Song.

"Ti si apsolutno sve. Ti si moja šampionka. Ti nisi samo najbolja žena koju sam ikad upoznao, ti si najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Dala si mi svrhu. Dala si mi porodicu", poručio je Culkin.

No, iako su mnogi bili oduševljeni njegovom posvetom i govorom, njegov glas privukao je pažnju i mnogi ljudi su se iznenadili kako glumac zvuči iako ima 43 godine.

Korisnici Twittera pisali su o tome kako godinama nisu čuli njegov glas, a interesantno je da su neki zapazili da Macaulay Culkin zvuči i kao njegov 41-godišnji brat Kiearan.

"Vidio sam snimak na kojem Macaulay Culkin govori kako dobija svoju zvijezdu na Stazi slavnih i kao da nikad nisam čuo njegov glas odrasle osobe. Kao da ga nikad prije nisam čuo da govori izvan filmova u kojima je bio kao klinac. To je suludo", "Nisam znao da je to pravi glas Macaulaya Culkina", "Upravo sam shvatio da ovog čovjeka nisam čuo da govori od njegove 10. godine", "Zvuči isto kao brat Kieran", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjećamo, na ceremoniji je prisustvovala i glumica Catherine O'Hara, koja je u kultnom filmu glumila Kevinovu majku Kate. Emotivan trenutak grljenja mnoge je podsjetila na scenu iz filma kada se Kate napokon vrati kući i pronalazi Kevina.