Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, sreca za Cameron Diaz sto ne zivi u Bosni da slusa gluposti kao ova prva tri komentara. Njen je zivot, njeno tijelo, njen izbor, nek radi sta god hoce, a Vas, \"gospodo\", se to ni malo ne tice. I zasto da neko donosi djecu u ovaj uzasan svijet i da ta djeca imaju kontaka sa idiotima kao, na primjer, ovim komentatorima gore?! Kamo li srece da su Vasi roditelji mislili kao Cameron!
naravno da imamo pravo, i kao sto neko ece, to ne treba nikome pravdati... nazalost takve zene nailaze na osudu i kod drugih zena a i kod licemjernih muskaraca...
pa u pravu je.
ne samo da zene imaju pravo izjavljivati da ne zele djecu, nego svoj izbor ne moraju nikome pravdati. zelja za prokreacijom je jednako prirodna kao i odustvo iste. svakome njegova radost.
sigurno niko nije htio s njom imati djecu...pa sad kad njeno vrijeme prolazi lagano ufatila trabunjat....kao i sve zene....ali ko ih slusa....meni ih je iskreno zao.....
koja glupaca...
Zene koje ne zele imati djecu, trebaju paziti da ih nemaju. Svako djete puno vise zasluzuje, a sreca koje dijete u zivot donese, i mudrost i sabur kojima se vecina zena majki dobije sa njima, se ne moze zamjeniti nicim na ovom svijetu.