Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ljulja nego da zulja
To Linda jeb la ti sliku svoju
Kresnuo bih je sa zadovoljstvom, baš me briga.
BRAVO LINDA! Pomozimo mladoj djevojci da uspije u životu. Samo tako nastavi, dok se sva ne pretvoriš u dva oka i zicugu.
Hoce to kad se samo zderu hamburgeri, pizze, chips, a lochu koka-kola i fanta - a guzici se mrsko dic\' s kauca da proseta oko zgrade i sprzi barem pola tih kalorija.
mars
Koje ste vi budale... Zbog stereotipa koje primitivni stvorovi kao vi postavljate djevojke se izgladnjuju, umiru od anoreksije i bulimije pokušavajući zadovoljiti vaše standarde ljepote. Meni je ovo PRELIJEPO, prava žena, pravo tijelo, a ne one izgladnjele, košćate barbike...
@Los Zerbos Vox - Latinska rijec - Glas Nisi se nikada zapitao o znacenju imena Bono Vox ili ti je svaki novi podatak, svako novo saznanje tesko kao sto je normalnim ljudima teska tvoja primitivna nemoc da budes ljudsko bice koje ce primitivizam, dijeljenje ljudi, i svako ovozemaljsko zlo, odagnati od sebe. Lijeci svoju dusu.
@Los Zerbos Ti ne znas ko sam, niti moje ime, niti moju naciju, niti moje vjersko opredjeljenje,, samim time, ne znas kome se obracas, da li sam zensko ili musko. Upozoravam te, zbog tvoga dobra, tvoje porodice, ali i ove drzave, na potrebu samoizljecenja. Trenutno nisi svjestan toga jer ako si u stanju napisati komentar koji si malocas napisao, moze se zakljuciti u kojoj fazi se nalazi zapustenost tvoje duse. Ne posmatram te stoga kao Srbina ili Bosnjaka. Za mene si obicni frustrirani primitivac koji svu svoju nemoc pretvara u bijes. Mogu te zaliti, jer sam plemenito ljudsko bice, ali kada bolje razmislim, nepotreban si ovom evolucijskom toku. Zamisli se nad svojim rijecima. Kakav ces ti otac biti? Kakav ces ti primjer svom djetetu biti? Unaprijed mi je sve vidljivo, svaka godina tvoga zivota. Svako ce to biti u prilici vidjeti. Dovoljno je procitati tvoje komentare. Ti si obicni mucenik!
Naravno ko laprda o nacionalizmu sam je nacionalista....previse si paglu da se covjek raspravlja sa tobom.Pozdrav za Vox i Onu i sve normalne ljude a sad da se spustim na nivo ovog Los Zebrosa-terma ti u zicagu scimpr i tebi u stau
Dokaz tvoje inteligencije-ovdje je prica o pretilnosti a naravno ti o nacionalizmu i jos spominjes islamofasizam.Zbog cega te je strah svih ljudi koji se ne krste sa tri prsta,da nije los odgoj????
@Vox BTW, taj zenski trut u krevetu je bas bila jedna bosnjakinja. Neboj se ti za mene, imam ja maste da citavu ti familiju na pet nacina na k.u.r.c.u pronosam.
@Vox Tvoj nik govori vise o tvome bosnjackom islamofasizmu koji trune u mozgu svih bosnjaka, dok sam ja Srbin i slobodan cojek.
@Los Zerbos Kada ces shvatiti da je primitivizam, u kombinaciji sa neobrazovanoscu, bolest?! Ti mozda imas 85 kilograma, i mozda si visok 190 centimetara, ali sasvim je sigurno ga je tvoj IQ izuzetno nizak, s obzirom na sve ovo sto si napisao. Ovdje se ne govori o pretilosti, vec o primitivizmu komentarora, kao i tebe. Samo muskarac koji je nemastovit i koji ne vlada svojim \"ponosom\", moze imati, kako kazes, \"zenu truta\" u krevetu. Ti si samo jos jedan u nizu vlasnik DNK-a koji ce na kraju ovu zemlju dovesti na samo dno evolucije. Planeti su potrebni umni ljudi, a ne frustrirani pojedinci koji se hrane sopstvenim primitivizmom. Postuj druge, da bi bio postovan.
Shvatite vise da je debljina bolest, kako ces debelu po krevetu bacati, ledje ti odpadnu dok je podignes, ja sam 85 kg, 190 cm visok i imao sam jednu zensku od pokrupniju al nije bas debela i nije meni nesti puno valjalo, bila je trut u krevetu.
da se ne UREKNE ahahahahahha
@Ona Hvala ti na lijepim rijecima, ali je zaista nevjerovatno na koji nacin se razvija njihovo razmisljanje o bilo kojoj oblasti drustva. Dovoljno je pogledati svaki clanak koji redakcija portala postavi. Odmah komentarisu samoprozvani analiticati i strucnjaci dnevno politicke situacije, ali i svake druge oblasti. Medjutim, kada bi ih neko pitao ko je Miroslav Krleza ili Mak Dizdar, vjerujem da bi rekli: \"Znam ga, Imam i njegov broj telefona.\" Sve je to ogledalo danasnje stvarnosti. Plase se znanja jer je za znanje potrebno uloziti trud, ali se ne plase povrsnog primitivizma i vrijedjanja jer za takvo nesto nije potrebno ni grama snage, vec samo prazna dusa, prazno srce i mozdana masa koja je, kako kazu u nasem Sarajevu, navukla vlagu na sebe. :) P.S. Pusa i za tebe, Ona! :)