Prepoznatljivi lik
222

Zbog ove vijesti se mnogi osjećaju staro: Beba Sunce iz Teletabisa se porodila

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Beba Sunce iz Teletabisa ili pravim imenom Jess Smith na društvenim mrežama otkrila je da je postala majka.

Jess Smith, koja je glumila u omiljenoj dječjoj emisiji bebu Sunce od 1997. do 2003. godine, podijelila je vijest na društvenim mrežama objavivši preslatku fotografiju svog djeteta.

Objavljujući sliku ruke novorođene bebe koja joj drži prst, napisala je: "Jedna čitava sedmica tebe". Objavu bivše dječije zvijezde pozdravili su prijatelji, porodica i korisnici društvenih mreža uz niz čestitki i lijepih želja.

Ona je sada u kasnim dvadesetim, a nakon što su prošle godine mediji prenijeli vijest o njenoj trudnoći mnogi su istaknuli kako se osjećaju starim zbog saznanja da omiljeni lik iz serije postaje roditelj.

Jess je ranije otkrila kako se osjećala neugodno što je bila beba Sunce u Teletabisima, i tek je 2015. potvrdila da je bila ikona iz djetinjstva.

"Nekada sam to skrivala, ali nakon mnogo ohrabrenja mojih prijatelja na univerzitetu, stekla sam samopouzdanje da to javno priznam.Ja sam sunce iz 'Teletabisa'.Svi kažu da vide sličnost između mog lica sada i mene kao bebe.Još uvek imam bebino lice. Ni ja se nisam mnogo promijenila", priznala je.