Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj 10 god sto je imao pistolj. Nebi da je nekog ubio
@Jastadasta sta mislis kad ce prema tome sljedeci put nabaviti pozlaceni pistolj da se kurci s njm ?
Da je bio bijelac dobio bi odštetu od države i NRA bi ga častila 100k $ za reklamu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tamo svako ima oružje, može ubit ko koga hoće, a on leži zbog pozlate, koji apsurdni zakoni?!?!
Weezy Babuka, Kodak klaun žešći
Weezy Babuka, Kodak klaun žešči
Pravo pitanje je po čemu ga je pomilovao
Vidi ti samo na sta ovo lici!
pomiluj i mene (dolje)
Klošari.
Naši cigani su gospoda za ove.
"Lila Waynea" ??? Ko vas zaposli da mi je znati...
jel ovo američka verzija jale i bube koreli..
lil wayne osudjen na deset godina zatvora zbog posjedovanja ilegalnog posjedovanja pozlaćenog pištolja a kodak black na 4 godine zatvora jer je falsifikovao dokumente za kupovinu pistolja. Sad zamisli koliki idiot,kretencina,debilcina moras biti da takve cifre zgrnes od debilcina koje te slusaju i daju te sve silne cifre na koncerte i kupovinu albuma i ti zavrsis toliko godina u zatvoru zbog ovih gluposti.
Metak u celo, za nakaze... Toliko... 🤮
@muzimeee lil wayne osudjen na deset godina zatvora zbog posjedovanja ilegalnog posjedovanja pozlaćenog pištolja a kodak black na 4 godine zatvora jer je falsifikovao dokumente za kupovinu pistolja. Sad zamisli koliki idiot,kretencina,debilcina moras biti da takve cifre zgrnes od debilcina koje te slusaju i daju te sve silne cifre na koncerte i kupovinu albuma i ti zavrsis toliko godina u zatvoru zbog ovih gluposti.
Mogao je vala i Mellya osloboditi kad ih je vec zaredao ali nije ni ovo lose
Pomilovao ih je jer planira ostati u politici i ocekuje da mu u datom momentu uzvrate protuuslugom dal na nekim izborima... Ili generalno u politickom saplitanju konkurencije