Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obadvije su stvarno predobre, ja mislim da bi umro poslije maratonskog z*ganja s Kimicom i starom joj. pozdrav od tipa koji voli obozava milfkinje, lolitice, dobro ocuvane bakice, ma sve generacije zena ali da su fakat privlacne i zavodljive :)
Ne možeš da vjeruješ koliko ljudi koji nemaju veze sa pismenošću i kulturom komentariše ovakve i slične članke. Stvarno ne mogu da vjerujem kako urednici mogu dopuštati da se prostakluk piše na ovako lijepom i \"kulturnom\", i nadasve informativnom programu. Toliko, hvala lijepo što ste pročitali ovaj komentar :)
mamu bih ja radije,,,,,,
uhhh!!!
@ STARFUCKER , ajde baci ga pa voz u skolu da ne zakasnis!
Sjo jes dobra ocam,prvo bi joj staru u pakash karo a onda bi ga lil kik poflautala. Toliko o mojim razmisljanjima.