Showbiz
0

YouTube blokiran u većem dijelu Brazila zbog vrućeg videa Daniele Cicarelli

Sarajevo-x.com
Druga najveća brazilska telefonska kompanija blokirala je pristup YouTubeu nakon sudske presude za gašenje stranice zbog vrućeg videa supermodela Daniele Cicarelli, izjavio je glasnogovornik telefonske kompanije Brasil Telecom SA.

Brasil Telecom SA zabranio je pristup internet servisu za dijeljenje video snimaka u petak navečer nakon primanja sudskog naloga.

Video snimak, koji je brzo postao hit na internetu, prikazuje intimne scene između manekenke i brazilskog bankara Renata Malzonija na plaži u španskom gradu Cadizu.

Nakon presude brazilskog suda i izlaska na svjetskim naslovnicama, snimak je postao još popularnij i odmah je postavljen na druge web stranice, što se moglo i očekivati.

Iako je pristup YouTubeu bio onemogućen u većem dijelu Brazila, u gradovima gdje ima najviše internet korisnika, Sao Paolu i Rio de Janeirou, u ponedjeljak je još radio. Prošle sedmice iz uprave YouTubea izjavili su kako je video snimak uklonjen, ali advokati Cicarellinog momka tvrdili su da ga korisnici uporno postavljaju pod drugim imenom.

Sporni video možete pogledati ovdje.