Vjerovatno i neće
1

Will Smith se još uvijek nije lično izvinio Chrisu Rocku za šamar na dodjeli Oscara

L. R.
Will Smith (Foto: EPA-EFE)
Will Smith (Foto: EPA-EFE)
Glumac Will Smith još uvijek se nije lično izvinio Chrisu Rocku za fizički napad sa prošlogodišnje ceremonije Oscara.
Nakon što je objavljen stand up specijal "Selective Outrage" u kojem se komičar Chris Rock ponovo šali na račun Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinkett Smith, izvori bliski stranim medijima rekli su da se glumac Smith najvjerovatnije nikada neće ni pomiriti s komičarom.

“Will je nazvao Chrisa prošle godine nakon dodjele Oscara, ali Chris se nije javio. I od tada nisu razgovarali”, rekao je za medij Page Six izvor koji poznaje obojicu.

Inače, Will Smith se dva puta ispričao za incident putem Instagrama. Jednom je to bilo u pisanoj izjavi dan nakon dodjele nagrada u martu 2022. godine i u julu s jednim emotivnim snimkom.

Izvor tvrdi da se Smith izvinio samo zbog spašavanja ličnog ugleda, a da Rock ni ne očekuje ispriku. Kada je riječ o Chrisu Rocku, izvor tvrdi da je on krenuo dalje. Međutim, nedavno su izvori bliski Willovoj ženi Jadi rekli kako je komičar Rock opsjednut njome.

Podsjećamo, Will Smith nakon ovog incidenta nema pravo da sudjeluje u događajima koje organizira uprava Oscara narednih deset godina, a gdje je ipak tu noć nakon neugodne situacije osvojio Oscara.