Slavni štite svoja tijela
0

Vrtoglavi iznosi osiguranja stražnjica, dlaka, grudi, sperme...

Sarajevo-x.com
Mariah Carey
Poznate osobe na vrtoglave iznose osiguravaju svoje dijelove tijela. Ovaj trend slavnih osoba postoji još od 1920-ih godina kada je glumac nijemih filmova Ben Turpin osigurao svoje oči na skoro 20.000 eura.

Pjevačica Mariah Carey osigurala je svoje noge na milijardu dolara, nakon što je primila "Nagradu za noge božice" kompanije koja proizvodi brijače Gillette.

Supermodel Heidi Klum je osigurala svoje noge na 1,7 miliona eura, što se smatra razumnim potezom s obzirom da ona živi od promovisanja svog tijela. Ipak, desna joj je noga za 150.000 eura skuplja, jer na lijevom koljenu ima ožiljak

Pjevač Tom Jones je dlake na grudima, koje su njegov zaštitni znak, osigurao na četiri miliona eura, piše list Independent.

Jennifer Lopez je vjerovatno shvatila da je njena zadnjica najpoznatija u poslu kojim se bavi, te da joj je donijela više slave nego film i muzika. Zato je još sredinom 2000-ih svoj stražnji dio osigurala na 20 miliona eura.

David Lee Roth, frontman grupe Van Halen, osigurao je svoju spermu na 755.000 eura, dok je pjevačica Dolly Parton osigurala grudi na 230.000 eura po jednoj dojci.

America Ferrera, glumica u seriji "Ugly Betty", osigurala je svoje biserno bijele zube na 750.000 eura.

Shvativši da je svojim rukama pomogao da nastanu najpoznatije rock and roll pjesme gitarista Rolling Stonesa Keith Richards je svoje ruke osigurao nadva miliona dolara.

Vezani članci