Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...đegod kreneš režimski mediji. trampiboj je solidan rednek, što se i more izdurat. al što ste vi "sveti", "objektivni & nepotkupljivi", to već izaziva nagon povraćanja.
Jbg sad, zguzio i otišo dalje, ti misliš platiće? Eh sad ga možeš pišiti, in Donald they trust!
Hahaha, https://www.youtube.com/watch?v=rRb0uIIL1VA
Sad svak na jadnom Trampa udara....
radi na FOX-NEWS koji nije moj favor network ali je pravicna i hrabra
Hahahaha, pravicna, hrabra, dobar vic.
jadna i nevina, čak je smogla snage nakon svega i knjigu napisat'... još samo da oprah...
Udaj se za mene voditeljice i dodji ovamo da zivis, ne moze ti Tramp nista u BiH
Pogledajte kako Twitter pticica sere po ovoj voditeljici, inace, jednoj jako glupoj i netalentovanoj osobi :) https://youtu.be/EuQLMXyGQOE?t=3m1s
garant joj ga slozio
Ma ko zna sta joj je sve radio samo se ona toga ne sjeca.
voditeljka 'naci Boze!
Milfara
Voditeljica nije ravna Melaniji, sta je to ona uvidjela na sebi zanimljivo da bi on nju podmicivao ne znam, ali da nije slagala, e to neznam.
djeluje mi kao poštena majka