Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me kurac za njih
Najljepsi su par!
Enriqu-e,Enriqu-e,nismo se tako dogovorili.To ti fora frajeru zenis mi se iza ledja ,ma kad te kazem Dini oko ce ti izvadit.Zalit ces ti za ovim (.)(.)cicama....
Kofjuzija totalna,mrak-ova prvo izjavljuje da mu je kurac mal i sad se udaje za njega?Zene,jebu nas na svaki nacin-nikad ne znas sta misle i sta hoce?
Kada oni misle promjenit ovu sliku na -Xu. Stara je ako nije i vise.
ma zaboli me cundara.jebo vas i ana i enrike u paksu
kako mi ide na kitu to kurNJikova hebali vas hrvati i srbi kupite njihove seljacke izgovore... ona je KURnikova
Ma ja im trazio marku.
Mislio sam na ovog "stanovnika" Miamija koji je sasvim slucajno to saznao! ma daj bola!!!=
da bih sve na svijetu da mogu provesti jednu noc sa njom,anna je najbolja,poslije te noci nebi ni pozeljela da se vrati enriqueu!!
Pa Daily Star je tabloid, sta si ocekivao?
"Ekskluzivnu vijest o vjenčanju pjevačko-teniskog para koji se upoznao prije dvije godine Daily Star je, kako navodi, dobio od jednog stanovnika Miamija koji je sa slavnim parom slučajno razgovarao na jednoj gradskoj plaži" Hehehe daj nemojte vishe pisati ovakve vjesti matere vam......pa nisu se klikera igrali sa njim pa mu "ko fol" rekli!!!!!