Showbiz
0

Vjenčali se Kurnjikova i Iglesias?

NINA
Tabloid Daily Star, kojeg u petak citiraju svi britanski mediji, objavio je da su se pjevač Enrique Iglesias i teniserka Ana Kurnjikova tajno vjenčali prije nekoliko sedmica.

Lijepa Ruskinja, navodno, je već i trudna iako zasad nije otkriveno kada bi tačno na svijet trebala donijeti svoje prvo dijete.

Ekskluzivnu vijest o vjenčanju pjevačko-teniskog para koji se upoznao prije dvije godine Daily Star je, kako navodi, dobio od jednog stanovnika Miamija koji je sa slavnim parom slučajno razgovarao na jednoj gradskoj plaži.

Iglesias i Kurnjikova tom su muškarcu koji im je, ponukan skupocjenim dijamantnim prstenom kojeg je teniserka nosila na ruci, želio čestitati na zarukama, priznali da su u braku. "Zaruke su stara vijest. Mi smo se vjenčali prije pet sedmica", otkrili su navodno tom slučajnom prolazniku Iglesias i Kurnjikova.

Glasine o skorom vjenčanju 23-godišnje Kurnjikove, koja iza sebe ima brak i razvod s jednim ruskim hokejašem, i 29-godišnjeg Iglesiasa pojavile su se još početkom mjeseca, a potaknula ih je baka lijepe Ruskinje. "Enrique je pravi muškarac za Anu. Sigurna sam da ćemo uskoro čuti svadbena zvona", kazala je tada baka čije su se riječi, ako je vjerovati tabloidima, već obistinile.