Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za jadnog i bolesnog akademika jedino pravo rjesenje, SMRT VJESANJEM !
Ovo je ociti dokaz da su Srbi najpozeljniji muskarci na svijetu!
svaka cast Jaricu..onakava a maznjavati sve najbolje zenske evrope i amerike..to moze samo neko sa \"beogradskim pasosom\".. inace njegov djed je bio general, partizan- spomenicar, iz Bosanskog Grahova a otac je bio mentor Drazenu Petrovicu, dok su igrali u Sibenki.. na jaricevom spisku su .. cece, nina morić, pola models[ca] itd...
jest vala kometari pokazuju da je cista ljubomora u pitanju, i to samo zato sto je srbin....... da li je musliman druga bi prica bila Pa crkinite od ljubomore a Marko neka kara Limu..:P
eh sad karaj marko
jade,iz tvog posta izbija ljubomora i ocaj,nick ti treba biti \"jad\"
srpska nevjesta, odmah je sebi snizila cjenu. Zar nema zgodnih brazilijanaca ? Cudna tica
Ma pustite covjeka, on je AKADEMIK :)
Evo vec duze vremena pratim komentare na SA-X.com. I ovo sto pise \"čovjek\" sa nickom AKADEMIK stvarno zaslužuje da se uzme u ozbiljno razmatranje. Mislim da bi se njegovim slučajem trebale pozabaviti i odgovarajuće institucije (psihijatrijska odjeljenja i sl). Ovim putem apelujem da pomognemo čovjeku i pruzimo mu odgovarajuci tretman.
HA HA HA HA HA HA!!! JES, JES, NEVINA JE, AL KO DODIKOVA ZENA... ... U USHIMA :-D :-D AAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!
inače lik je rugoba.
naslov u Kuriru: \"Ud srpski jedini moze u Limu!\"