Na Dan zaljubljenih
0

Vjenčali se Adriana Lima i Marko Jarić

Sarajevo-x.com
Uspješna manekenka i neodoljiva Brazilka Adriana Lima na Valetinovo ove godine postala je supruga srpskog košarkaša Makra Jarića.

Anđeo u modnoj kući "Victoria's Secret" i njen dugododišnji momak stali su na ludi kamen daleko od očiju javnosti, u planinama Jackson Holea u Wxomingu.

Poznato je da je prelijepa manekenka koja svojom pojavom mami uzdahe muškaraca zavjetovala na djevičanstvo sve do sklapanja braka. Posvećena katolkinja koja je 2006. godine rekla da 'seks može tek u braku' odlučila je uploviti u bračnu luku sa NBA košarkašem Markom Jarićem.

"Zaista smo uzbuđeni zbog naše zajedničke budućnosti. Radujemo se velikom romantičnom vjenčanju ovog ljeta kada ćemo okupiti svu našu porodicu i prijatelje ", kazala je 27-godišnja Adriana za People Magazine.

No, ona nije objasnila zašto su se odlučili iskrasti i vjenčati se na skromnoj ceremoniji. Njen glasnogovornik negirao je glasine da je trudna.

Jarić i Lima su se upoznali prije tri godine, a zaručili 12. juna prošle godine na Adrianin 27. rođendan.

Lima, koja je hodala sa Derekom Jeterom i Lennyem Kraviztom, proglašena je najpoželjnijom djevicoma na svijetu nakon što je javno progovorila o svojoj odluci da ostane nevina do braka.

"Muškarci moraju poštovati moj izbor. Ako me ne poštuju, to znači da me ne žele", izjavila je tada Lima.